Kattopellit


Kattopeltiä edullisesti jokaiseen kohteeseen

Kattopelti soveltuu mainiosti kaikenlaisten ja -kokoisten rakennusten katoille, puhuttiinpa sitten asuin- tai vapaa-ajan rakennuksesta, autotallista tai muista ulkorakennuksista. Oikein asennettuna peltikatto kestää vuosikymmeniä ja on myös ilo silmälle. Kattopellin etuna on myös sen keveys esimerkiksi tiiliin verrattuna, jolloin katon rakenteille ei tule juurikaan turhaa rasitusta ja selvästi helpompi asentaa. Valikoimastamme löydät kattopeltejä niin tiilikuviolla, suoraprofiililla kuin lukkosaumalla.

Markkinoiden laadukkain kattopelti

Tarvitsetko korkeatasoista kattopeltiä, joka on suunniteltu kestämään pohjoisen haastavat ja vaihtelevat olosuhteet? Tulit oikeaan osoitteeseen! Markkinoiden laadukkaimmat ja pitkäikäisintä kattopeltiä löydät tietenkin verkkokaupastamme, aina kilpailukykyisin hinnoin - helppo tilaus ja nopea toimitus.

Kattopellin hinta

Kattopellin hinta on meillä ilmoitettu euromääräisesti per peltilevy ja hintaan vaikuttaa peltilevyn pituus. Tuotekortilta löydät myös neliömääräisen myyntihinnan. Tuotekortilta löytyy niinikään laskuri, jonka kautta voit laskea haluamallesi levykoolle automaattisesti hinnan, joten suosittelemme lämpimästi sen käyttämistä – se helpottaa ostamistasi ja näin saat mahdollisimman tarkan hinta-arvion peltilevypaketille.

Tutustu valikoimaamme alla ja tilaa kattopeltisi luotettavasti meiltä!

Valmistaja:
JanLa
Tulokset 1 - 14 / 14