Lisätietoa yrityksestä

Katolle.fi on NicLa Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, jonka ideana on tarjota asiakkailleen pelti- ja muita tuotteita katolle, esimerkiksi sadevesijärjestelmiä ja kattoturvatuotteita. Yritys on 2015 perustettu, mutta meillä on pitkä peltialan tuntemus. Käytämme laadukkaita materiaaleja, esimerkiksi SSAB:n tuotteita ja tuotteidemme valmistajat ovat pääosin suomalaisia, Suomessa arvostettuja yrityksiä.

 


Huom! Raaka-aineen saatavuudesta johtuen toimitusajat ovat poikkeavat tällä hetkellä jopa kaksi viikkoa tilauksesta.
Katolle.fi kauppa- ja toimitusehdot 1.7.2015

Asiakassuhde kanssamme syntyy, kun tilaat tarjoamiamme tuotteita. Samalla hyväksyt yleiset kauppa- ja toimitusehtomme:

Tuote- ja hintatiedot

Tuotteiden tuote- ja hintatiedot näkyvät kotisivuillamme. Hinnat eivät sisällä toimituskuluja ellei asiasta ole muuta ilmoitettu. Toimituskulut ilmoitetaan kun olet lisännyt tuotteet ostoskoriin ja olet antanut toimitusosoitteen.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Toimitusaika

Toimitamme tilaukset n. 7-15 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Raaka-aineen saatavuudesta johtuen toimitusajat ovat poikkeavat tällä hetkellä jopa kaksi viikkoa tilauksesta. Mikäli olet valinnut maksutavaksi ennakkomaksun, tilaus käsitellään ja tuotteet toimitetaan, kun maksu näkyy tilillämme.

Syöttäessäsi asiakastietoja, klikkaa haluatko tiedon valmiista toimitukseksesta sähköpostiin vai tekstiviestillä.

Voit myös tilauksen viestikenttään kirjoittaa halutun toimitusajan (esim. ”Haluttu toimitus viikolla 37”). Pyrimme toimittamaan tuotteet halutulla viikolla, mikäli se on tuotannollisesti mahdollista.

Toimitustavat ja nouto

Toimitamme tuotteet Kiitolinjan palveluilla asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Veloitus perustuu tuotteiden määrään ja pituuteen (ns. metripaino) sekä etäisyyteen noutopisteestämme Nurmijärveltä.

Voit myös noutaa tuotteet noutopisteistämme:

  • Nicla Oy noutopiste / JanLa Oy Teräspalvelukeskus, Ilveskaari 14, 01900 NURMIJÄRVI
  • Nicla Oy noutopiste / JanLa Oy Oulun Teräspalvelukeskus, Gneissikuja 10, 90620 OULU
  • Nicla Oy noutopiste / JanLa Center Tampere, Palmrothintie 1, 33950 PIRKKALA
  • Huom! Uusi osoite 4/2021 alkaen Nicla Oy noutopiste / JanLa Center Turku, Vakiotie 4, 21420 LIETO

Maksutavat

Verkkopalvelussa on käytössä maksupalvelu Paytrailin tarjoamat yleisimmät pankki- ja luottokorttimaksumahdollisuudet. Voit myös maksaa ennakkomaksuna. Tutustu maksutapoihin tästä.

Palautukset ja reklamaatiot

Kaikista palautuksista on aina sovittava Katolle.fi kanssa etukäteen. Kuluttaja voi lain nojalla paulauttaa tuotteen 14 päivän sisällä kun sitä ei ole otettu käyttöön eikä ole vaurioitunut, kuitenkin Kuluttajansuojalain etämyyntiä koskevan palautusoikeuden rajoituksien mukaan: Kuluttajan mittoihin valmistettua tuotetta ei voi palauttaa, mikä koskee esim. asiakkaan mitoilla tilattuja kattopeltejä.

Kaupalla on oikeus pidättää kuljetuksista aiheutuneet kustannukset sekä toimituksesta että palauttamisesta.

Jos toimitusta ei ole otettu vastaan 14 päivän sisällä ilmoitetusta toimituspäivästä, katolle.fi voi purkaa kaupan, palauttaa tuotteet noutopisteeseensä ja vähentää kaikki tästä aiheutuneet kulut asiakkaalta.

Tilauksen peruuttaminen edellyttää, että tuote palautetaan moitteettomassa kunnossa ja palautuksen mukaan liitetään kopio lähetysluettelosta tai laskusta.

Reklamointiaika tuotteen toimituksesta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tarkista tuotteet heti vastaanotettuasi lähetyksen. Jos tuote on vaurioitunut kuljetuksessa, tee heti asiasta merkintä rahtikirjaan sekä vahinkoilmoitus tavaran toimittajalle. Ota tämän jälkeen yhteyttä meihin. Ilman merkintää rahtikirjassa vastuu sellaisista virheistä, jotka ovat jo toimitushetkellä havaittavissa, jää asiakkaalle. Käyttöönotettuja ja asennettuja tuotteita ei korvata tai vaihdeta uusiin.

Jos tilaamassasi tuotteessa on materiaali- tai valmistusvirhe, vastaamme tuotteen virheistä myös 14 päivän jälkeenkin. Jos havaitset virheen tuotteessa/tilauksessa ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen.

Katolle.fi ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu Katolle.fi kanssa.

Force Majeure ja muut esteet

Katolle.fi ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista esimerkiksi asiakkaalle tai kolmansille osapuolille.

Katolle.fi ei myöskään vastaa, mikäli verkko- tai muun yhteysvian takia esimerkiksi tilauksen kirjautuminen tai maksun kirjautuminen verkkokauppaamme epäonnistuu.

Katolle.fi pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Rekisteröityminen verkkokauppaan

Voidaksesi tehdä tilauksen, sinun ei tarvitse rekisteröidä verkkokauppaamme. Jos kuitenkin rekisteröidyt, helpotat tilauksesi seuraamista ja mahdollisia uusia jatkotilauksia. Tilatessasi tai rekisteröityessäsi verkkokauppaamme annat oikeuden käyttää tietojasi markkinointiin, esimerkiksi saatamme lähettää tuoteuutuuksista sähköpostitiedotteen. Voit peruuttaa mahdollisen sähköpostitiedotteen joko uutiskirjeessä tai lähettämällä meille sähköpostia. Suojaamme tietosi asianmukaisin tietoturvamenetelmin. Emme luovuta tietoja kolmansille osapuolille ja voit halutessasi tarkastaa tietosi ottamalla yhteyttä.

Rekisteriseloste

Lue rekisteriselosteemme tästä linkistä.

Katolle.fi palvelee

Noudatamme Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n (SSML) Reilun Pelin Sääntöjä, Sähköisen kaupankäynnin sääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja. Ota meihin yhteyttä, mikäli tarvitset esimerkiksi lisätietoa tuotteistamme tai toiminnastamme.

 

Maksutavat

Verkkopalvelussa on käytössä maksupalvelu Paytrailin tarjoamat yleisimmät pankki- ja luottokorttimaksumahdollisuudet sekä ennakkomaksu. Lue lisää alta:

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Ennakkomaksu

Voit myös maksaa ennakkomaksuna. Toimitamme tilauksen jälkeen laskun ja maksutiedot sähköpostiisi. Kun maksu on kirjautunut tilillemme, käsittelemme tilauksen ja toimitamme tuotteet.