Lapetikkaat eli kattotikkaat

Meiltä luotettavat ja kestävät tikkaat katolle asennustarvikkeineen

Kestävät lapetikkaamme ovat valmistettu teräsputkesta, jotka ovat kuumasinkitty. Valmistustapana on ollut niittaus. Lapetikkaiden kestävyydestä kertoo myös se, että ne ovat saaneet Valtion Teknologian tutkimuskeskuksen (VTT) tuotesertifikaatin nro C261/03. Tukevat ja turvalliset lapetikkaat varmistavat, että katollaliikkujan ja nuohoojan on turvallista liikkua katolla säässä kuin säässä. Kun kattoturvatuotteet ovat luotettavat ja kestävät, säästyt mahdollisesti monelta harmilta.

Kattotikkaita turvalliseen katolla liikkumiseen

Valikoimassamme on ainoastaan turvallisia kattotikkaita, jotka ovat saaneet VTT:n tuotesertifikaatin soveltuvuudestaan kattotikkaiksi. Turvallisilla kattotikkailla katolla liikkuminen on helpompaa, luotettavampaa ja käytännöllisempää. Kattotikkaidemme mukana tulee asennusohjeet, joiden avulla asentaminen onnistuu.

Lapetikkaat huopakatolle ja peltikatolle

Valikoimastamme saat eripituisia ja erivärisiä lapetikkaita sileäpintaiselle peltikatolle ja huopakatolle. Värinä voi olla esim. valkoinen, harmaa, punainen, musta, ja tiilenpunainen. Lapetikaspaketin mukana tulee tikkaille kiinnitystarvikkeet, joilla tikkaiden kiinnitys onnistuu mallikkaasti.

Lapetikkaat ja hinta: se löytyy tuotekortilta ja sen ohesta.